top of page
Veerle Smit op headerfoto voor de samenwerkpagina waarop adviesgesprek met ondernemers aangeboden wordt

Heb jij input nodig van een ervaren ondernemer?

Plan dan een adviessessie in

Ik vind niks leukers dan meedenken met mede-ondernemers. Wil je graag mijn mening horen over jouw business idee,  jouw carrièrepad en/of kun je wel wat creativiteit gebruiken? 

Wanneer boek je een adviesgesprek in?

  • Je groeit en gaat binnenkort jouw team uitbreiden. Maar hoe werkt dat precies?
     

  • Je hebt iemand nodig die je groots laat denken. Laten we die extra 0 achter jouw doelstelling zetten ;) 
     

  • Je zoekt creatieve input om jouw verhaal op een originele manier te communiceren.
     

  • Je zoekt een sparringspartner die jouw weg al een keer bewandeld heeft en dus precies weet hoe jouw volgende stap eruit ziet. 

Review

"Als ondernemer weet ik hoe fijn het is om effectief te kunnen sparren. Als je met Veerle praat, kom je altijd terug vol nieuwe ideeën en energie. Daarbij besef je elke keer hoe waanzinnig het is hoe ze medisch, creatief en zakelijk haar bedrijf aanstuurt. Ik kan iedereen aanraden om haar advies en ervaring in te winnen."

Philip Croon - arts & founder MediMaat

Hi, ik ben Veerle

Veerle Smit met haar boekenreeks Compendium Geneeskunde waarmee ze een doel heeft om de zorg te verbeteren

Als initiatiefnemer en CEO van Compendium Geneeskunde zet ik me met mijn team van >500 in om zorgprofessionals in binnen- en buitenland te verbinden middels kennis. Met mijn Stichting Zorgmakers roepen we op een creatieve manier op om meer oplossingen te delen en te kopiëren. Eerder werkte ik als arts in een huisartsenpraktijk en in de kinder-jeugdpsychiatrie.

Het kostte mij dertig jaar om volmondig te kunnen zeggen dat ik een ondernemer ben, die geneeskunde heeft gestudeerd. Als klein meisje al verkocht ik bloemen langs de weg. In al die jaren heb ik enorm veel geleerd. Wat werkt wel en wat werkt ook absoluut niet. Dankzij deze adviessessie krijg jij de unieke kans om te leren van mijn expertise en ervaring. Handig, want de volgende stap in jouw onderneming/carrière hoef je niet alleen te zetten. 

"​Vanuit jouw eigen kracht & ondernemendheid maken we samen de zorg."

Investering

Een adviesgesprek duurt 1,5 uur zodat we inhoudelijk echt de diepte in kunnen duiken. Ik investeer mijn tijd, kennis en ervaring waar jij 450 euro (excl. btw) voor betaalt. Ik werk met een 100% tevredenheidsgarantie. Als jij niet wegloopt met waardevolle info of niet 100% tevreden bent, dan hoef je niet te betalen. Klinkt goed, toch?

Veerle Smit zittend op een bankje, met daarnaast een tekst over adviesgesprek met ondernemers

Het eerste gesprek beviel zo goed dat we inmiddels om de week met Veerle in checken. Arts in Balans is mede dankzij alle goede adviezen van Veerle snel aan het groeien. Ze is visionair EN pragmatisch. Veerle deelt veel persoonlijke ervaringen en praktische tips rondom zichtbaarheid op sociale media, het bouwen van een merk, strategie en onze website. Ze leert ons hoe we hard kunnen groeien binnen de medische wereld vanuit onze missie.

Milou & Maarten (IC-arts) - Founders Arts in balans

Veerle Smit als achtergrond op contactformulier
Contactformulier

Meld je aan voor de wachtlijst

Stuur mij via het formulier hieronder een bericht en zet jezelf daarmee op de wachtlijst. Zodra ik weer nieuwe data heb voor adviesgesprekken zal je van mij een bericht krijgen.  

Bedankt!

bottom of page