top of page
Veerle_Smit_LAD_congres_2024-04-17.jpg

Zoek jij een spreker voor jouw event?

Met wie spreek ik?

Hi, mijn naam is Veerle. Ik hou ervan om strategie te combineren met mijn creatieve geest. Als initiatiefnemer en CEO van Compendium Geneeskunde zet ik mij met mijn team van >500 in om zorgprofessionals in binnen- en buitenland te verbinden middels kennis. Met mijn Stichting Zorgmakers roep ik op een creatieve manier op om meer oplossingen te delen en te kopiëren. Eerder werkte ik als arts in een huisartsenpraktijk en in de kinder-jeugdpsychiatrie.


Ik vind het geweldig om op het podium andere mensen te inspireren. Hierin spreek ik altijd vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer én arts. Eerder heb ik al mogen spreken op onder andere het IMU event, Fempower your growth (NextWomen), in diverse ziekenhuizen zoals het AMC en Spaarne en spreek ik vaak voor studieverenigingen.

 

Neem vooral contact op als je mij als spreker wil toevoegen aan jouw event.

Spreken in de zorg

Met onze Stichting Zorgmakers, die creatieve inspiratie zoekt en brengt voor vraagstukken binnen de zorg, gaan we het land door met een mega paarse krokodil. Samen met mijn mede-oprichters spreek ik in zorginstellingen over oplossingen die het verdienen nageaapt te worden en maak ik de zorgmaker in iedereen weer wakker middels een inspiratiesessie. Kortom: hoe ondernemend durven zijn, de grote vraagstukken in de zorg kan oplossen. Zo kunnen we als Zorgmakers de krokodil steeds een beetje leeg laten lopen.
 

Veerle Smit als spreker op het Fempower Your Growth event // spreker als ondernemer

Spreken voor ondernemers

Leer van mijn pijnlijkste en mooiste leermomenten in het ondernemerschap.

Veerle Smit als spreker op het IMU event met een Q&A door Tonny Loorbach.

Veerle Smit IMU Talk 2023.jpg
Van links naar rechts: Veerle Smit, Fabienne Chapot, en Virginia Yanquilevitch, op het Fempower Your Growth event van Nextwomen.

Veerle Smit als spreker op het Fempower Your Growth event met Fabienne Chapot en Virginia Yanquilevitch.

Als ondernemer ken ik de ups en downs van het ondernemersbestaan, de kansen en valkuilen, en de weg naar persoonlijke en team-ontwikkeling. Ik deel graag mijn inzichten op events waarbij ondernemen centraal staat, in het bijzonder voor vrouwen en jonge ondernemers. 

Think Big, Start Small

02

Een greep uit de talks die ik geef

01

Maak de zorgmaker in jezelf wakker

Over: Medisch leiderschap, ondernemendheid en teamwork

Als zorgverlener ben je 7/10x bezig met taken waarvoor je niet per se de zorg in bent gegaan. Het is tijd om daar verandering in te brengen. Het is tijd om samen de zorg te maken. In deze talk schud ik de ondernemendheid wakker. 

03

Van kameleon tot je eigen kleur

Over: carrièrekeuzes als arts en ondernemer, jezelf kennen en om hulp vragen

Van één schoonmaker naar een team van 500

Over: ondernemen, teamwork en delegerenTijd is je meest waardevolle goed. Essentieel dus om erachter te komen waar jij het wel en vooral niet aan wilt spenderen. In deze talk leer jij waar jouw kracht ligt en hoe je het beste de juiste hulp kunt inschakelen. 

 

04

Inclusie in de zorg

Over: representatie in medische boeken en hoe je vandaag nog de eerste stap zet voor inclusieve zorg

Q&A sessie

Geen vraag te gek

Wil je mij het hemd van het lijf vragen en ben je op zoek naar een interactieve sessie met het publiek? Dan is de Q&A sessie helemaal jouw ding. Neem hieronder contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

"Veerle is een ondernemer waar ik een diepe buiging voor maak.
En als je haar hoort praten, dan kun je zelf ook niet stil blijven zitten."

Tonny Loorbach - Founder IMU

  • Kan er ook een ander onderwerp gekozen worden dan de twee die benoemd zijn?
    Ja, dat kan. Neem even contact op met mij en vermeld wat het thema is, en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Andere mogelijkheden zijn onder andere: Social media - vriend of vijand? (voor zorgverleners) Mijn verhaal - van idee tot bestseller Mijn grootste fuckups als ondernemer Hoe kies je een specialisme? (voor studenten)
  • Wat zijn events waar je al gesproken hebt?
    2022 en 2023: 2024:
  • Wat zijn events waar je nog gaat spreken?
Contactformulier
bottom of page